Η εισαγωγική εταιρεία μπαχαρικών, Βοτάνων, Τσαγιού "Μπαχαρικά Θεοδώρου" απευθύνεται κυρίως σε συσκευαστές,  μεταποιητές του χονδρεμπόριου. Τα προiόντα μας διατίθενται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους σε όλη την Ελλάδα και σε ποσότητες που επιθυμεί ο κάθε πελάτης.

Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε:
  • Εταιρείες συσκευασίας μπαχαρικών
  • Εταιρείες διανομών και τροφοδοσίας
  • Εταιρείες μεταποίησης τροφίμων
  • Καταστήματα λιανικής
  • On-line καταστήματα
 
Τα προϊόντα που εισάγουμε προέρχονται απο διάφορες χώρες του κόσμου, απο την Ασία, την Αμερική, την Αφρική αλλα και την Ευρώπη. Προσφέρουμε επίσης μια ευρεία γκάμα απο επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Οι μεγάλες ποσότητες που εισάγουμε καθώς και η πολυετής εμπειρία στο χώρου του εμπορίου μπαχαρικών μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε χαμηλές τιμές αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς και να είμαστε πάντοτε δίπλα στους πελάτες μας για συμβουλές και ανοιχτοί σε ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας.Για οποιαδήποτε απορία σας ή διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο: 210 2317142 - Fax: 210 2317143 - Φόρμα επικοινωνίας: ( Κλίκ εδώ ) - E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.